7 online-markkinointityökalua, jotka ovat sijoituksen arvoisia – osa 1

Oikeat työkalut voivat olla erittäin hyödyllisiä online-markkinoinnissa, jottei aikaa menisi hukkaan ja tämäkin tehtävä olisi helppo ja miellyttävä tehdä, ilman että sinun tarvitsee palkata erikseen uutta henkilöä yritykseesi vain hoitaakseen online-markkinointia. Mitkä sitten ovat nämä ‘oikeat’ työkalut? Markkinoilta löytyy niin paljon erilaisia apuvälineitä, jotkut ovat ilmaisia, toiset erittäin monimutkaisia tai kalliita. Valinnanvaraa on liikaa ja jos sinulla ei ole mahdollisuutta kokeilla niitä kaikkia löytääksesi juuri sinulle sopivat työkalut, suositukset voivat olla hyvin arvokkaita. Helpottaaksemme sinun elämääsi, tässä on meidän suosituksemme online-markkinointityökaluista, jotka mielestämme ovat hintansa arvoisia.

Sähköpostimarkkinointi: InfusionSoft

InfusionSoft on vähän tyyris, mutta tehokas työkalu. Sen parhaat ominaisuudet ovat sen automatisointiominaisuudet, joka tekee siitä erittäin tehokkaan markkinointikampanjoissa. InfusionSoft on ollut minulle erinomainen ja tuottanut paljon. InfusionSoft on tehokas mutta kallis sähköpostimarkkinointityökalu. Aloitusmaksu on noin 2000 dollaria, joka saa sinut alkuun. Tämän jälkeen maksut vaihtelevat 199 dollarin ja 599 dollarin välillä kuukaudessa. Miksi se kannattaa? InfusionSoft säästää paljon aikaa. Sinun täytyy oppia järjestelmä ja saada se käyttöön, mutta kun olet suorittanut asennuksen, sen käyttö on tasaista purjehdusta. Tämän lisäksi korkean toimitusprosentin ja skaalausmahdollisuuden ansiosta et tarvitse muuta.

Sisältö markkinointi: Buzzsumo

Buzzsumo avulla voit löytää kaikkein jaetuimman sisällön tietyistä aiheista tai verkkosivustoista. Voit myös suodattaa luettelot sisällön tyypin mukaan, kuten infografiikan tai blogien mukaan. Buzzsumon edistykselliset ominaisuudet, kuten “vaikuttajat” ja “seuranta”, ovat tehokkaita tapoja päästä kilpailun edelle.

Voit käyttää sitä rajallisesti maksutta, mutta jos tarvitset enemmän voit valita muutaman maksullisen ja laajemman version välillä. Pro maksaa 99 dollaria kuukaudessa, ja on ihanteellinen bloggaajille ja pienille tiimeille. Agency -versiossa on samat ominaisuudet kuin prossa, mutta myös API-käyttöoikeudet ja paljon muuta. Agency -versio maksaa 299 dollaria kuukaudessa. Enterprise on ihanteellinen suurille brändeille ja kustantajille ja sisältää kehittyneet toiminnot suurille työryhmille. Tämä maksaa 999 dollaria kuukaudessa. Buzzsumo on sisällön markkinoijan unelma. Jos etsit trendikkäitä aiheita, analysoit tehokkaita otsikoita tai yrität ymmärtää miten luoda seuraavan suuren trendin, Buzzsumo on sinulle oikea työkalu.

Graafinen suunnittelu ja visuaalinen sisältö: Canva

Kaikilla ei ole varaa palkata graafista suunnittelija, mutta lähes jokainen meistä voi oppia tekemään perus suunnittelua itse. Canva tekee suunnittelusta helppoa ja nopeaa. Sen myyntilause on “Hämmästyttävän yksinkertainen graafisen suunnittelun ohjelma”, ja se on juuri, mitä se on. Canvan malleja on optimoitu sosiaaliselle medialle, ja ne ovat upeita. Muutamia räätälöityjä napsautuksia, ja olet luonut silmiinpistävää visuaalista sisältöä.

Canva ei veloita mitään pilvipohjaisen ohjelmiston käytöstä. Jos käytät premium-elementtejä kuten tiettyjä kuvia jne., voit maksaa siitä, mitä käytät. Canva For Work on työkalun kehittyneempi versio, joka maksaa 12,95 dollaria kuukaudessa. Et halua suoristaa kulmia kun kyseessä on graafinen suunnittelu. Loistavalla visuaalisella muotoilulla on valtava vaikutus siihen, miten ihmiset tuntevat brändisi ja toimivat sisältösi osalta. Canva saa sinut näyttämään hyvältä, ja se on korvaamatonta.

Hakukoneoptimointi ja sivuston nopeus: Pingdom Website Speed Test

Sivuston nopeuden parantaminen on yksi nopeimmista tavoista parantaa hakukoneoptimointia ja tulosprosentteja. Pingdomin verkkosivuston nopeustesti auttaa sinua tekemään juuri tämän. Sen ilmainen raportti antaa välittömän analyysin sekä vinkkejä sivuston nopeuden parantamiseksi.

Nopeuskoe itsessään on ilmainen. Kokoaikainen sivuston seuranta maksaa 13,95 dollaria – 454
dollaria kuukaudessa. Suurille verkkosivustoille, joissa on paljon liikennettä, kokopäiväinen seuranta on välttämätöntä. Vain minuuttien viive voi maksaa sinulle suuresti, niin tuloissa kun verkkosivun käyttäjämäärissä. Pingdomin palvelun käyttäminen, joka tarkistaa verkkosivuston tilan, nopeuden ja hälytykset, voi säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä.